ELE SNIEDER WINNAAR HERFSTCOMPETITIE 2015

Ele Snieder is vanmorgen de opvolger van Arti van Mastrigt geworden door de herfstcompetitie 2015 te winnen met een score van 41. Arti had dezelfde winnende  score in 2014.

Met 18 man op de lijst ging de 9de ronde van start met een harde zuidwesten wind.
Stephan v.d. Berg voerde de lijst aan met -12, gevolgd door Ele Snieder met -11.
Ele liep een ronde 53 en Stephan 54. Dus met andere woorden: Ele en Stephan gingen nu samen aan kop met -12. Gevolgd door Albert de Vries (-9) en Hein de Vries(-8)
Opvallend in deze ronde was dat Henk Hageman 7 birdies maakte, waarvan 6 achter elkaar!

Na de lunch, aangeboden door de familie Ytsma en de PPGZ, was het tijd voor de verbeterronde. In een soort van “barrage” wist Ele een hole te verbeteren en werd daarmee de verdiende winnaar van de herfstbokaal 2015. Albert pakte  verdienstelijk de derde plaats. Ele tige lokwinske!
Er was maar 1 man die de afgelopen weken een hole in one sloeg en dat was Bert ten Brink. Knap werk Bert!
Bij het strokeplay puntenklassement werd Mient Kobes met 45 punten winnaar. Ele en Stephan deelden de 2de plek met 39 punten. Mient proficiat!
Met het einde van de herfstcompetitie komt er ook een mooi eind aan het officiële pitch en putt seizoen 2015. De baan is nog open t/m 20 december. En voor degenen die door willen spelen is er de mogelijkheid om een winterabonnement te nemen.

Langs deze weg willen we Bakker van Eck uit Damwoude nog hartelijk danken voor de heerlijke suikerbroden! Familie Ytsma bedankt voor de gastvrijheid en jullie spelers allemaal bedankt voor jullie sportieve deelname.

Reactie achterlaten